Affärsidé Människorna bakom Våra bolag Nyhetsarkiv Kontakt
   
Partners
Familjerådet
Investeringskommittén
Investerare
Investeringskommittén

Vår investeringskommitté är rådgivare i alla investeringsbeslut. De fungerar också som bollplank och mentorer till Fagerberg & Dellbys medarbetare. Investeringskommittén består av fem personer med stor erfarenhet av att köpa, sälja, finansiera och leda företag.

Christian Salamon
Christian var partner på Industri Kapital under 8 år där han ledde det svenska investeringsteamet och genomförde ett större antal företagsaffärer. Tidigare arbetade Christian på McKinsey och dessförinnan på Atlas Copco.
Christian är idag engagerad i ett flertal mindre och mellanstora bolag som delägare och medlem eller ordförande i styrelsen. Han är styrelsemedlem i bl.a. Oriflame Cosmetics.

Eirik Winter
Eirik är sedan mars 2010 chef för Citigroups nordiska verksamhet. Tidigare var han ansvarig för Citigroups kapitalmarknadsavdelning i Europa, Mellanöstern och Afrika. Han har 20 års erfarenhet från den internationella bank- och finansieringsmarknaden.
Eirik sitter också i styrelsen för Hannells Holding som tidigare ägde familjeföretaget Hannells Industrier.

Matts Ekman
Matts har varit vVD och stf koncernchef i Vattenfall i 6 år och dessförinnan finansdirektör i Electrolux i nära 20 år. Före det arbetade Matts inom Gränges finansverksamhet.
Matts är idag ordförande i familjeföretaget Handelshuset Ekman & Co och Carnegie Fonder och sitter i styrelserna för Intrum Justitia, Spendrup Invest samt Profoto.

Mikael Lönn
Mikael, kirurg och beteendevetare, grundade M&M Medical som utvecklade konceptet närsjukhus. Efter att under 13 år ha byggt upp det till ett ledande hälso- och sjukvårdsbolag sålde han bolaget till HSBC private equity.
Mikael arbetar nu främst som finansiell investerare. Han sitter i styrelsen i ett flertal onoterade entreprenörsföretag och i Tiohundra (kommunalt och landstingsägt sjukvårdsbolag som bl.a. driver Norrtälje sjukhus).

Monica Caneman
Monica har arbetat inom SEB i 25 år bl.a. som vVD och stf koncernchef. Hon var bl.a. ansvarig för den svenska kontorsverksamheten och därigenom kontakterna med små och medelstora företag.
Sedan 2001 arbetar Monica med styrelseuppdrag i Norden, bl a för Poolia, SAS och Schibstedt och som ordförande för isländska banken Arion.